Utbilda dig till yogalärare!

Hos oss kan du utbilda dig till yogalärare. Utbildningen är utformat som ett lärlingsprogram
och bygger helt på dina förutsättningar istället för antal timmar.

Hos oss kan du utbilda dig till yogalärare. Utbildningen är utformat som ett lärlingsprogram. Det är ett unikt program i sitt slag där du i din egen takt får möjlighet att fördjupa dig inom Ashtangayoga och utveckla din egen förståelse och praktik på och utanför mattan samtidigt som du börjar undervisa andra. Hela tiden med stöd och individuell guidning av dina lärare.
  
Programmet  bygger helt på dina förutsättningar istället för antal timmar. Där du utbildar dig i den takt som passar dig och din situation. Där du får stöttning under hela din utbildningstid och får vara del av en härlig community med regelbundna aktiviteter & möten – på plats & online. 

Inom Ashtangayogan är relationen mellan lärare och elev mycket viktig och lärlingsprogrammet bygger på denna princip. Även om vi börjar undervisa yoga är vi alla elever livet ut och att ha sin lärare vid sin sida på denna resa är ett fantastiskt stöd.

Utbildningen består av 3 steg

Programmet består av 3 steg men du väljer själv hur många steg du vill gå, när du vill börja och hur långt tid varje steg tar. 

I steg 1 ingår utveckling av din egna yogapraktik, en teori- och en filosofidel. Men den viktigaste delen handlar om att lära sig att lära ut Ashtangayoga. Det är genom att hålla klasser som vi blir Ashtangayogalärare. Jag söker fler som kan leda klasser hos mig så det finns möjlighet att hålla klasser här hos oss.

Du kan gå detta program oavsett var du bor då det går utmärkt att delta både personligen och online. Vi kommer även att regelbundet besöka dig där du är. 

Vi som kommer att vara vid din sida under utbildningstiden är jag och min lärare @annsvardfelt. Ann är auktoriserad Ashtangayogalärare och har arbetat heltid med yoga i över 20 år. De senaste 10 åren med att utbilda yogalärare inom Ashtangayoga. 

Låter detta intressant? Kontakta mig!

Vi ser fram emot att börja denna resa tillsammans med dig!

Maria & Ann