Friskvård som lönsam investering, Yoga för företag.

Dagens arbetsliv kännetecknas av ett högt tempo där många ständigt jonglerar mellan uppgifter, deadlines och möten. Många yrken är också fysisk krävande och tär på våra kroppar över tid. Kombinationen av detta är ett arbetsliv där många bränner ut sig eller får andra hälsoproblem som är skadliga för individen samt för arbetsgivaren. Som tur är finns det verktyg som kan hjälpa oss hantera detta och skapa en tillvaro av balans, produktivitet och trivsel.

Yoga betyder balans och är inte bara en fysisk träningsform utan också ett kraftfullt verktyg för att förbättra hälsa, välbefinnande och produktivitet. Låt oss guida er genom fördelarna med att inkludera yoga i ert företags friskvårdsprogram.

1. Förebyggande arbete mot stressrelaterade sjukdomar
Stress är en vanlig utmaning på arbetsplatsen. Regelbunden yoga minskar risken för stressrelaterade sjukdomar som utbrändhet och hjärtproblem. Yoga hjälper anställda att hantera stress genom andningsövningar, avslappningstekniker och fysisk träning. Resultatet? Minskad stressnivå, ökad koncentration och bättre beslutsfattande.

2. En sund själ i en stark kropp
Investera i förebyggande hälsa! Praktiserande av yoga ger ökad flexibilitet, styrka och bättre hållning, sänker blodtrycket, lindrar smärta, förbättrar sömnen, stärker immunförsvaret och främjar hormonell balans. Resultatet? Minskad sjukfrånvaro, bättre mående och mer energi på arbetsplatsen.

3. Återgång efter Sjukskrivning
Yoga är en utmärkt rehabiliteringsmetod efter sjukskrivning. Det hjälper till att återställa kroppens styrka, flexibilitet och mental balans. Era anställda kommer att känna sig starkare och mer energiska.

4. Meditation, Fokus och Närvaro
Yoga handlar inte bara om fysisk träning. Det inkluderar också meditation och mindfulness. Genom att praktisera närvaro och fokusera på nuet kan era anställda förbättra sin kreativitet, produktivitet och arbetsglädje.

5. Flexibilitet för Era Behov

Vi är flexibla! Välkomna till vår egen studio på Regementsgatan 24C i Eksjö eller låt oss komma till ert företag. Vi anpassar oss efter era behov och önskemål. Välj en tid som passar er, kanske på morgonen innan jobbet, på lunchen eller direkt efter arbetstid. Räkna gärna med 1 timme per gång. 

Vad behöver just din/er arbetsgrupp? Vi låter era behov styra, kanske önskar ni fokus på fysisk aktivitet och styrka eller lägga större vikt vid andningsövningar, meditation och stillhet. Vi kommer gärna ut och besöker er och diskuterar igenom ett bra upplägg som passar er! Yoga är avdragsgill friskvård och passar alla människor. 

Prisuppgifter

Eventuell resekostnad kan tillkomma. Priserna är exklusive moms (6%)

Vilka är vi?

Maria är en mycket erfaren yogalärare med ett hjärta fullt av närvaro. Hon har undervisat i olika sammanhang och har en förmåga att guida sina elever till djupare nivåer av medvetenhet. Maria betonar vikten av att vara närvarande i varje ögonblick, både på mattan och i livet. Hennes klasser är en balans mellan styrka, flexibilitet och inre stillhet. Maria är inte bara en lärare utan också en mentor som hjälper sina elever att hitta sin egen kraft och inre frid.

Petra har en djup kärlek till yoga och har ägnat flera år åt att fördjupa sin egen praktik. Hon är en mästare på att skapa harmoni i kropp och sinne. Med ett lugnt leende guidar hon sina elever genom andningsövningar, asanas och meditation. Petra är inte bara en utövare utan också en inspirerande lärare som delar med sig av sin visdom och passion till alla som korsar hennes yogamatta.